fredag den 27. november 2009

Giedo Primo - udgivelser


Infinity Machines of the Second Moon


Den første regulære Giedo Primo-udgivelse er LP'en Infinity Machines of the Second Moon, som blev udsendt i 2007 på hamarplazt. Det er især den mere atmosfæriske og underspillede side af Giedo Primos musik der kommer til udtryk her, i modsætning til de ofte meget vilde og energiske koncerter. Det var i høj grad hensigten at lave et sammenhængende album, også selv om numrene blev skabt over en periode på ti år - titelnummeret går helt tilbage til 1996!

Side A:
Sad Little Monster
Den Fortabte Tid
Infinity Machines of the Second Moon

Side B:
Tiefpunkt
The Spell is Broken?
Yen-tinh Sam-set

Find steder hvor du kan købe pladen her.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Empty Circles
Udkom i starten af 2010, med officiel releasedato d. 8. maj.
Modsat det mere afdæmpede debutalbum satser Empty Circles på at fange Giedo Primos unikke blip blop skrot-musik når den er mest ligefrem og medrivende - som det typisk opleves ved koncerterne. Det er til tider tungt og kantet, til tider cirkusagtigt fjollet, og ofte lidt af begge dele, men hele tiden drevet af en skæv og aldeles uhæmmet melodiforståelse, som står i farverig kontrast til tidens smagfuldt velopdragne electronica og minimaltechno.

Side A:
Empty Circles
Zerstörer

Side B:
Skrot Brothers
Dæmonskinke
An Idle Celebration

Find steder hvor du kan købe pladen her.

*************************************************

Opsamlinger/sideprojekter
SKROT - The New Machine Sound of Odense


Side A:
Genespleizer: Skrotstep Live
Strozqnu: Zap
Ekkoregimet: Ekkoskrot
Ras Bolding: Zombiesjæler
Bashcorpo: Friend of Death

Side B:
Papa Stein: UFO'er over Svendborg
Giedo Primo: Mental Maze
Commodore Combat Unit: Puck Man
Hr. Eide: Brain Rape
Organbox: Doctor Clown

Find steder hvor du kan købe pladen her.

*******************

Genespleizer: Skrotwerk


Genespleizer er et samarbejde mellem Giedo Primo og Bashcorpo, og går endnu længere tilbage end Giedo Primo som soloprojekt. Stilen er her langt mere hård og dyster, med klare elementer af hardcoretechno, gabber og breakcore, samt ikke mindst den særlige doomcore/acid-hybrid som kendes fra ældre danske navne som Zekt, Lasse Steen og Cellblock X.

Skrotwerk skulle oprindeligt være udsendt samtidig med SKROT-opsamlingen i 2010, men blev desværre forsinket pga. en teknisk fejl, og nåede først frem i 2011. Med sine 30 minutters spilletid er den nærmest at betegne som en mini-lp.

Side A:

Side B:

Find steder hvor du kan købe pladen her.

*************************************************

Sjældne/obskure udgivelser

Klub Golem 2006 - 2009
Dette er en opsamlings-cd som blev uddelt gratis til den odenseanske Klub Golems tre års fødselsdag. CD'en indeholder numre med alle de kunstnere som indtil da havde optrådt på klubben, og da Giedo Primo spillede en "julekoncert" der i 2007 er der så også et nummer fra hans hånd - mere præcist en halvgammel sag kaldet Robo Jojo, som pt. ikke er tilgængelig noget andet sted. Da denne udgivelse aldrig har været til salg nogen steder vil den nok være meget svær at anskaffe, men de ihærdige kan evt. prøve at kontakte klubben.

Infinity Machines of the Second Moon Promo
Der eksisterer en lille håndfuld eksemplarer af en hjemmebrændt CDR-"forløber" for Infinity Machines of the Second Moon. Da den blev lavet adskillige år før LP'en er indholdet noget anderledes. Numrene Tiefpunkt, The Spell is Broken?, Infinity Machines of the Second Moon og Yen-Tinh Sam-Set går igen, men derudover indeholder promoen også følgende numre: Zone Machine, Little Children of the Sea, Gilgarmix, Ruiner og De Sorte Bjerge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar